Οδηγοί Διατροφής
Επιλέξτε το άθλημά σας

Δημιουργήσαμε τους Προηγμένους Οδηγούς Διατροφής High5 για να σας παρέχουμε ορθές κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με την αθλητική διατροφή, που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε μέγιστες επιδόσεις. Υπάρχουν συγκεκριμένοι οδηγοί για κάθε άθλημα ξεχωριστά, ενώ καλύπτονται τα βασικά αθλήματα και αποστάσεις. Θα σας συνιστούσαμε να διαβάσετε πρώτα τις παρακάτω βασικές οδηγίες. Ωστόσο, αν θέλετε, μπορείτε να μεταβείτε απευθείας στον Οδηγό Διατροφής που σας ενδιαφέρει, επιλέγοντας το αγώνισμά σας.

 

Οι προηγμένοι οδηγοί διατροφής High5 έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να αγωνιστείτε γρηγορότερα και να τερματίσετε δυνατοί και με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό σας. Δουλέψαμε σκληρά για να σας εξασφαλίσουμε μέγιστες επιδόσεις. Έχουμε πραγματοποιήσει αυστηρά τεστ τόσο στο εργαστήριο όσο και σε πραγματικούς αθλητές. Και αυτό γιατί είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να μην σας απογοητεύσουμε.

 

Για να επωφεληθείτε από τα προηγμένα προϊόντα μας, θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε σωστά.  Εφαρμόζοντας τις πλέον πρόσφατες επιστημονικές γνώσεις και πληροφορίες που έχουμε συλλέξει από χιλιάδες αθλητές, έχουμε αναπτύξει βήμα-βήμα οδηγούς διατροφής για κάθε άθλημα, απόσταση, καιρό και σωματικό βάρος. Οι οδηγοί είναι πρακτικοί, εύκολοι να ακολουθηθούν και εγγυώνται τη βέλτιστη πρόσληψη υδατανθράκων και καφεΐνης. Ακολουθήστε τους πιστά και σίγουρα θα αυξήσετε την ταχύτητα και την απόσταση που διανύετε.

 

Πολλές δοκιμές από ανεξάρτητους αθλητικούς επιστήμονες έχουν δείξει ότι, σε σύγκριση με άλλες μάρκες, επιλέγοντας τις οδηγίες διατροφής της High5 την ημέρα του αγώνα, κατά μέσο όρο θα επιτύχετε τα εξής:

  • Αύξηση της διανυόμενης απόστασης κατά 26% (με την ίδια ταχύτητα)
  • Μείωση του χρόνου κατά 5’ 45’’ σε αγώνες 40 μιλίων
  • Αύξηση της δύναμης κατά 15%

 

Οδηγοί Διατροφής High5

Οι Προηγμένο Οδηγοί Διατροφής είναι διαθέσιμοι για τα εξής αθλήματα:

 

Έχουμε επίσης αναπτύξει γενικευμένους οδηγούς για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε καλύτερα την επιστήμη πίσω από την αθλητική διατροφή.