Εταιρεία

Η High5 είναι μία βρετανική εταιρεία η οποία διοικείται από αθλητές με πολυετή αγωνιστική εμπειρία σε πολλά από τα σκληρότερα events παγκοσμίως. Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πόσο σημαντική είναι η σωστή διατροφή και τι χρειάζεται για να δημιουργήσεις εξαιρετικά αθλητικά προϊόντα. Χάρη στη συνεργασία μας με Πανεπιστήμια και κορυφαίες ερευνητικές ομάδες, έχουμε καταφέρει να συνδυάσουμε  τις πρακτικές μας γνώσεις με τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της αθλητική επιστήμης. Το αποτέλεσμα; Τα προϊόντα μας βρίσκονται πάντα στην αιχμή της εξέλιξης και πραγματοποιούν αυτό που υπόσχονται. Εν ολίγοις, τα προϊόντα μας εγγυόνται μέγιστα αποτελέσματα και επιδόσεις ακόμα και στους σκληρότερους αγώνες.

Στη High5 ξεπερνάμε συνεχώς τα όρια, ανακαλύπτοντας νέους τρόπους που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την ταχύτητα και τις αποστάσεις σας. Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και απο τις πρωτιές μας. Ήμασταν παγκοσμίως οι πρώτοι που λανσάραμε τα αθλητικά ποτά με σύνθεση 2:1 φρουκτόζης. Ήμασταν παγκοσμίως οι πρώτοι που ερευνήσαμε τα οφέλη της σύνθεσης 2:1 στις αθλητικές επιδόσεις και οι πρώτοι που δημιουργήσαμε λεπτομερείς και εξειδικευμένους οδηγούς διατροφής για να επωφεληθούν όλοι. Ήμασταν οι πρώτοι που λανσάραμε στην Ευρώπη τα αθλητικά ποτά με σύνθεση 4:1 υδατάνθρακα και πρωτεΐνης για χρήση κατά τη διάρκεια και μετά την άθληση. Ήμασταν η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που διεξήγαγε προηγμένα τεστ απορρόφησης υδατανθράκων σε ελίτ αθλητές, θέτοντας νέα ρεκόρ. Ήμασταν οι πρώτοι στην Ευρώπη που χρησιμοποιήσαμε πραγματικό χυμό φρούτων για πιο ελαφριά και δροσιστική γεύση στα τζελ και παραμένουμε μία από τις λίγες εταιρείες που το κάνει. Άλλωστε στην αθλητική διατροφή δεν πρέπει απλώς να είσαι γρηγορότερος από τις εξελίξεις, πρέπει τα προϊόντα σου να έχουν και εκπληκτική γεύση.

Δοκιμάζουμε συνεχώς τα προϊόντα μας σε αθλητές και δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στα σχόλιά τους. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται σε περισσότερους από 150 αγώνες και events στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στα events παριστάμεθα οι ίδιοι και βοηθάμε όλους τους αθλητές στη διαδρομή, από τον πρώτο ως τον τελευταίο, και αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορούμε να υπερηφανευόμαστε. Όταν είσαι τελευταίος και έχει αρχίσει να βραδιάζει, χρειάζεσαι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο την καλύτερη διατροφή για να συνεχίσεις. Όταν είναι το πρώτο σου Sportive και η απόσταση είναι διπλάσια από τη μέγιστη που έχεις διανύσει ποτέ, χρειάζεσαι την καλύτερη διατροφή περισσότερο από ποτέ. Όταν κυνηγάς ένα ατομικό ρεκόρ ή ακόμα και τη νίκη, χρειάζεσαι την καλύτερη διατροφή περισσότερο από ποτέ.  Είμαστε υπερήφανοι που για σχεδόν 20 χρόνια παράγουμε μερικά από τα κορυφαία προϊόντα αθλητικής διατροφής και βοηθάμε τους αθλητές, μεταξύ των οποίων και εμάς, να κατακτήσουν τους αγωνιστικούς τους στόχους.

Η ομάδα της High5