Κωδ: 1
Τιμή: 1,51


Παραλλαγές του ίδιου προϊόντος

IsoGel Xtreme

Το νέο IsoGel X’treme περιέχει 100mg καφεΐνης και πραγματικό χυμό φρούτων, όπως ανανάς, μάνγκο και φρούτα του πάθους.

Οι ιδιότητες της καφεΐνης ως προς την ενίσχυση της αθλητικής απόδοσης, είναι γνωστές και επιστημονικά αποδεδειγμένες. Σε συνθήκες έντασης, η καφεΐνη συμβάλει στην αύξηση της αντοχής και της αθλητικής απόδοσης. Άρα ο αθλητής πηγαίνει μακρύτερα από πριν! Επίσης βλελτιώνει την συγκέντρωση και τον χρόνο αντίδρασης, ακόμα και σε καθημερινές συνθήκες.

Τα HIGH5 IsoGel είναι gels ευχάριστα στην γεύση και έχουν υφή παρόμοια με ένα ενεργειακό ποτό. Σε αντίθεση με άλλα gels, δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από κατανάλωση νερού.

Τα χαρακτηριστικά του:

  • Αρώματα φυσικών χυμών για μια ελαφριά δροσιστική γεύση
  • 23 γραμμάρια υδατάνθρακα
  • Αγωνιστικά αποδεδειγμένο στους σκληρότερους αγώνες στον κόσμο
  • Περιλαμβάνει καφεΐνη (100mgr/φακελάκι)
  • Εύκολο να το μεταφέρετε, εύκολο να το ανοίγετε
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους ακόμη και αυστηρούς

Χρήση
Ιδιότητες

Το Isogel X'treme προορίζεται για χρήση προς το τέλος του αγώνα. Δεν προτείνουμε να κάνετε συνεχή κατανάλωση κατά την διάρκεια του αγώνα. Αν υπάρχει ανάγκη για συνεχή κατανάλωση τότε προτιμήστε να καταναλώστε IsoGel Plus ή IsoGel και φυλάξτε το IsoGel X'treme για το τέλος του αγώνα. Στην ενότητα Οδηγοί Διατροφής θα βρείτε λεπτομερείς και εξειδικευμένες πληροφορίες σχετικά με το πώς θα εφοδιαστείτε κατάλληλα για το άθλημά σας. Δοκιμάζετε το IsoGel X'treme στην προπόνηση πριν να το χρησιμοποιήσετε στον αγώνα. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, τότε αντικαταστήστε το με το IsoGel ή IsoGel Plus.

Μην πετάτε τις άδειες συσκευασίες! Κρατήστε το περιβάλλον καθαρό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα και μικρά δοχεία για τα gels σας έτσι ώστε να μην έχετε τις συσκευασίες μαζί σας.