Νέα
H HIGH5 χορηγός ενέργειας στους αγώνες του Hydra's Trail

Η HIGH5 στηρίζει το Hydra’s Τrail Εvent και των αγώνων που διεξάγονται για 3η χρονιά στην πανέμορφη Ύδρα. Φέτος, το Σαββατοκύριακο 9 έως 10 Απριλίου το κοσμοπολίτικο νησί της Ύδρας αναμένεται να πλημμυρίσει με περισσότερους από 1.000 ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές που αγαπούν την φύση και θέλουν να δοκιμάσουν τα πραγματικά όρια της αντοχής τους.

Πρόκειται για ένα αθλητικό γεγονός στο οποίο η HIGH5 θα δώσει δυναμικό παρών προσφέροντας προϊόντα ενέργειας και ενυδάτωσης. Οι συμμετέχοντες της διαδρομής «Eros mountain Trail» των 25χλμ στους σταθμούς ανεφοδιασμού θα βρουν HIGH5 Energy Gel και ισοτονικά ροφήματα HIGH5 Energy Source.

Η HIGH5 είναι μια βρετανική εταιρεία η οποία παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στην επιστήμη του αθλητισμού. Δοκιμάζει συνεχώς τα προϊόντα της και παίρνει ανατροφοδότηση απο τους αθλητές. Για σχεδόν 20 χρόνια έχει δημιουργήσει μερικά από τα καλύτερα προϊόντα αθλητικής διατροφής για να βοηθήσει τους αθλητές (συμπεριλαμβανομένων και ημών) να φτάσουν στους αθλητικούς τους στόχους.