Νέα
Νέο προϊόν: High5 IsoGel X'treme

Η διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρία ειδών αθλητικής διατροφής HIGH5, είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάση το νέο IsoGel X’treme. Το νέο ενεργειακό gel των 100mg καφεΐνης, περιέχει πραγματικό χυμό φρούτων, όπως ανανάς, μάνγκο και φρούτων του πάθους.

Η Wendy Lee, γενική διευθύντρια της HIGH5 δήλωσε: «Αρχίσαμε να ετοιμάζουμε αυτό το gel το 2015, όταν ο Dr Carol Austin, επικεφαλής της ομάδας που κάλυπτε ιατρικά και παρακολουθούσε την απόδοση της ομάδας ποδηλασίας Dimension Data for Qhubeka, εξέφρασε την επιθυμία για ένα gel με υψηλότερη περιεκτικότητα σε καφεΐνη. Οι ποδηλάτες έψαχναν για το κάτι παραπάνω στο τελείωμα των αγώνων. Οι υφιστάμενες σειρές προϊόντων EnergyGel Plus και IsoGel Plus περιέχουν 30mg καφεΐνης ανά συσκευασία.»

«Θέλαμε να μείνουμε πιστοί και στην αρχή μας για χρήση πραγματικού χυμού φρούτων χωρίς τεχνητές γλυκαντικές ουσίες. Αλλά δεν είναι πάντα απλό αυτό! Η καφεΐνη είναι αρκετά πικρή στην γεύση και συχνά χρειάζονται τεχνητές γλυκαντικές για να καλύψουν την γεύση της. Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι με το νέο προϊόν. Πολλοί από τους επαγγελματίες αθλητές μας, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας Dimension Data for Qhubeka, ήδη τα χρησιμοποιούν με επιτυχία από την αρχή της χρονιάς.»

Οι ιδιότητες της καφεΐνης ως προς την ενίσχυση της αθλητικής απόδοσης, είναι γνωστές και επιστημονικά αποδεδειγμένες. Σε συνθήκες έντασης, η καφεΐνη συμβάλει στην αύξηση της αντοχής και της αθλητικής απόδοσης. Άρα ο αθλητής πηγαίνει μακρύτερα από πριν! Επίσης βλελτιώνει την συγκέντρωση και τον χρόνο αντίδρασης, ακόμα και σε καθημερινές συνθήκες.

Τα HIGH5 IsoGel είναι gels ευχάριστα στην γεύση και έχουν υφή παρόμοια με ένα ενεργειακό ποτό. Σε αντίθεση με άλλα gels, δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από κατανάλωση νερού.