Νέα
Η High5 χορηγός ενέργειας στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Η High 5 θα είναι o Επίσημος Χορηγός ενεργειακών τζελ του 3ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014. Οι δρομείς του Ημιμαραθωνίου θα βρουν στα μισά της διαδρομής ένα τζελ High5 για να το χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενισχύοντας με ενέργεια την προσπάθεια τους. Επίσης θα διανεμηθούν πριν τον αγώνα και ηλεκτρολύτες High5 ZERO.

Η High5 είναι μια βρετανική εταιρία αφοσιωμένη στην παροχή διατροφικών προϊόντων για αγωνίσματα αντοχής με επιστημονική επιμέλεια, 100% απόδοση, με φυσικές και νόστιμες γεύσεις.. Σχεδιάζει αναπτύσσει και κατασκευάζει τα δικά μας προϊόντα ώστε να εξασφαλίσει πως αποτελούν την κορυφή στη τεχνολογία διατροφής. Τα προϊόντα High5 (μπάρες, τζελ, ποτά) χρησιμοποιούνται από κορυφαίους αθλητές παγκοσμίων στα πιο δύσκολα αγωνίσματα.

Αν θες να βελτιώσεις ταχύτητα και αντοχή, να ξεπεράσεις τα όρια σου, να ανεβάσεις την ενέργεια σου, να αυξήσεις την καύση λίπους, να βελτιωθείς τις αθλητικές σου επιδόσεις, να επιταχύνεις την αποκατάσταση σου μετά την άσκηση …. τότε μπορείς να βασιστείς στην High5 που πάντα έχει νέα και καινοτόμα προϊόντα να σου προτείνει.